Την απόλυτη στήριξή τους προς τον Σάκη Τσιώλη εξέφρασαν οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές μετά το παιχνίδι (0-0) με την Skoda Ξάνθη και μέχρι αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο της ομάδας. Αν και οι παράγοντες παρουσιάζονται προβληματισμένοι για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας, πιστεύουν τον 52χρονο προπονητή και το υλικό που έχει στη διάθεσή του.

Μάλιστα, η διοίκηση έδωσε την άδεια στον Καρδιτσιώτη τεχνικό να πάρει όποιες αποφάσεις θεωρεί σωστές για τη βελτίωση της εικόνας του Άρη, ακόμα και αν αφορούν πρωτοκλασάτα ονόματα.

«Εσύ είσαι το αφεντικό στα αποδυτήρια και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Κλείσε τα αυτιά σου στις φήμες, εμείς σε στηρίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι με τις νέες προσθήκες στο ρόστερ η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο», του είπαν μεταξύ άλλων.

Θέλει παίκτες ο Πανσερραϊκός!

Στην περίπτωση που η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ δικαιώνει τον Πανσερραϊκό, τότε αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον Άρη. Τα «λιοντάρια» ενδιαφέρονται για αρκετούς ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικέων, όπως ο Γκαρσία, ο Κουλουχέρης και ο Πορτίγια, τους οποίους θα προσπαθήσει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τους συγκεκριμένους παίκτες και να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ.

Πηγή: sport-fm.gr