Ανακουφισμένος από το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια της υγείας του και έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στη δράση δήλωσε ο Φώτης Βασιλόπουλος. Ο γκαρντ της ΑΕΚ κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Αρκαδικό για την πρεμιέρα της Α2 και η γλώσσα του γύρισε, αλλά χθες πήρε εξιτήριο. «Όλα καλά! Από Δευτέρα θα ξεκινήσω σιγά-σιγά προπόνηση. Από Τετάρτη (05/10) θα μπω σε φουλ πρόγραμμα», δήλωσε στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα».

«Πριν από το ματς είχα πυρετό. Το ματς είχε ένταση. Διαπίστωσα πως δεν ήμουν σε κατάσταση να παίξω, ωστόσο πήγαινα καλά, η ομάδα κέρδιζε και παρότι αισθανόμουν δυσφορία συνέχισα έως το τέλος», ανέφερε ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ευτυχώς πήραμε τη νίκη. Ενημερώθηκα με ανακούφιση την εξέλιξη του αγώνα μετά το περιστατικό με εμένα. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα καταφέραμε. Μετράει το ροζ φύλλο».

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. «Είμαι πραγματικά συγκινημένος από τη συμπαράσταση όλων των φίλων μου και των φιλάθλων της ΑΕΚ. Δεν προλαβαίνω να απαντάω σε τηλεφωνήματα και μηνύματα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ να επιστρέψει στην Α1, τόνισε: «Είναι σίγουρο πως χρειαζόμαστε έναν-δύο ακόμη παίκτες. Η ομάδα είναι καλή, ωστόσο θέλει ενίσχυση για να γίνει πιο δυνατή», ενώ στάθηκε στη βοήθεια των φιλάθλων της «Ένωσης. «Ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος. Δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα και μας έσπρωξε στη νίκη. Στη συνέχεια, εφόσον η ομάδα τον πείσει και τον “φτιάξει” θα είναι ακόμα περισσότερο».

Πηγή: sport-fm.gr