Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του από την απρόσμενη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-1 ο προπονητής της Στούρμ Γκράτς, Φράνκο Φόντα.

Ο τεχνικός των Αυστριακών στάθηκε στην αλλαγή του Λεονάρντο, τονίζοντας ότι αυτή βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

«Είμαστε υπερευτυχισμένοι που κερδίσαμε. Είναι πολλή σημαντικό για μας γιατί είχαμε χάσει στο πρώτο παιχνίδι. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν παίξαμε καλά και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιοι γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και μετά την αποβολή, παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την αποβολή ασκήσαμε πίεση και πήραμε το παιχνίδι στο τέλος».

Εκτός από την αποβολή ρώτηθηκε για την αλλαγή του Λεονάρντο:

«Δεν μπορώ να το απαντήσω. Είναι θέμα του προπονητή της ΑΕΚ. Και βέβαια ο Λεονάρντο είναι πολύ καλός παίκτης και η αλλαγή του σαφώς και με βοήθησε».

Για το τι δεν λειτούργησε καλά στο πρώτο μέρος ανέφερε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα, όσον αφορά την άμυνα. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο και ανεβήκαμε, κυρίως από τη δεξιά πλευρά και έτσι πήραμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Λεονάρντο από την αριστερή πλευρά είναι πολύ επικίνδυνος. Κάναμε επιθέσεις από τη δεξιά μας πλευρά γιατί ξέραμε ότι δεν είναι τόσο καλός αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτουργούσαμε σωστά, γι’ αυτό έκανα την αλλαγή, για να πιέσουμε από τα δεξιά».

Για το πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση του ομίλου:

«Ξέραμε ότι για να κυνηγήσουμε την πρόκριση έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό εδώ. Πήραμε τη νίκη και είναι ακόμα πιο σημαντικό για μας».

Πηγή: sport-fm.gr