Με νέο look θα παραταχθεί η ΑΕΚ στα Πηγάδια κόντρα στη SKODA Ξάνθη (18:30, ΕΤ1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), για την εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει σχήμα με τρεις τουλάχιστον αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη, με στόχο το «τρίποντο» που θα τη φέρει στον έναν πόντο από την κορυφή, έχοντας και ματς λιγότερο.

Το δικό της αγωνιστικό «Γολγοθά» ξεκινάει η ΑΕΚ από σήμερα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα δίνουν διαδοχικά ματς ανά τρεις ημέρες για τις επόμενες δύο εβδομάδες και όλα τα εν Ελλάδι παιχνίδια τους είναι εκτός έδρας. Μετά την Ξάνθη ακολουθούν κατά σειρά Τούμπα και Νέα Σμύρνη, σε αγώνες με εξαιρετικό αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, βλέποντας την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Εργοτέλη, θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να παρουσιάσει μια νέα εικόνα στο γήπεδο. Στην 11άδα που θα ξεκινήσει στα Πηγάδια, θα ξεκινήσει και πάλι ο Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, αφού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στην άμυνα εκτός θα μείνει ο Μανωλάς και τη θέση του θα πάρει ο Κάλα, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Δέλλας, με τον Καράμπελα να διατηρείται αριστερά και τον Κοντοέ να παίρνει θέση στο δεξί άκρο.

Στα χαφ, ο Βάργκας θα ξεκινήσει δίπλα στον Μάκο, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, με τον Χοσέ Κάρλος να παραμένει δεξιά, τον Λεονάρντο αριστερά και τον Γκούντγιονσεν στον άξονα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπέλεκ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας και Καφές.

Διορία μέχρι την Τρίτη

Το χρώμα του χρήματος θα περιμένουν να δουν από την Petit Chateau μέχρι την Τρίτη στην ΑΕΚ, ώστε να ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και να υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή το συμφωνητικό. Εν τω μεταξύ θα ξεκινήσει εκατέρωθεν έλεγχος και θα πρέπει να κατατεθούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ που έχουν υποσχεθεί Ιταλοί και Ρώσοι, περιμένοντας άλλα 8 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλιώς θα ακυρωθεί το συμβόλαιο.

Θέλει, αλλά δεν μπορεί…

Αρκετοί είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που δεν αφήνουν αδιάφορη την ΑΕΚ. Ο τερματοφύλακας Γιακούποβιτς, ο στόπερ Σανκαρέ και ο αμυντικός χαφ Άλβαρες είναι παίκτες που αρέσουν, ωστόσο δεν υπάρχουν χρήματα για επιπλέον προσθήκες.

Πηγή: sport-fm.gr