Ανυπόμονος να ολοκληρωθεί το θέμα με την ΕΠΟ και να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Βιθέντε Μόνχε, όπως τόνισε στη Sportday.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε, παράλληλα, στην αγωνιστική κατάστασή του, τη δυσκολία που θα υπάρχει να κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», αλλά και τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος επίσης βρίσκεται μια «ανάσα» από τους Πειραιώτες.

«Περιμένω την απόφαση για να μείνω ελεύθερος και να μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου», δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα ο 30χρονος χαφ, συμπληρώνοντας:

«Όταν βγει η απόφαση θα με ενημερώσει ο μάνατζέρ μου, ο οποίος χειρίζεται αυτά τα θέματα, και θα δούμε τι θα γίνει και σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ».

Αναφερόμενος στον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα, για την καριέρα μου μία τέτοια εξέλιξη, να παίξω στον Ολυμπιακό. Σας είπα, όμως, ότι πρώτα πρέπει να βγει η απόφαση και μετά να δούμε πού θα παίξω».

Ερωτηθείς για τη φυσική κατάστασή του, αποκρίθηκε: «Κάνω καθημερινά προπόνηση στον Βόλο με την ομάδα και τον προπονητή μας για να μην είμαι πίσω. Αν τελειώσει αυτή η υπόθεση, θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Όσο για το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στους πρωταθλητές για μια θέση στην ενδεκάδα, διευκρίνισε: «Μπορώ να παίξω αμέσως, αν και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Αν το αποφασίσει ο προπονητής, εγώ μπορώ να παίξω από το πρώτο ματς».

Για το ενδεχόμενο να είναι και πάλι συμπαίκτης με τον Ζαραδούκα, ανέφερε: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Γιάννης, αλλά θα είναι καλό να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί».

Πηγή: sport-fm.gr