Πράξη τις υποσχέσεις για οικονομική ενίσχυση περιμένει η ΑΕΚ από την Petit Chateau. Οι εκπρόσωποι της ιταλικής εταιρείας αναμένονται στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις πρόσωπο με πρόσωπο και στην «Ένωση» παραμένουν επιφυλακτικοί μέχρι να δουν το χρώμα του χρήματος.

Μεταξύ της Petit Chateau και της ΑΕΚ έχει ήδη επιτευχθεί προφορική συμφωνία σε μερικά σημεία, αλλά μέχρι να μπουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ που έχουν υποσχεθεί οι Ιταλοί αρχικά υπάρχουν ενδοιασμοί. Τους επενδυτές δεν τους νοιάζει το ιδιοκτησιακό αφού τα κεφάλαια που προωθούν είναι ρωσικά και θέλουν απλώς να έχουν έναν τοποτηρητή μέσα στην ομάδα, ο οποίος θα παρακολουθεί που θα δαπανούνται τα χρήματα. Σκοπός άλλωστε είναι να μπουν άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και κίνητρο είναι η αγοραπωλησίες παικτών.

Στην περίπτωση που τελικά αποδειχθεί ότι η Petit Chateau είναι φερέγγυα, θα μπουν άμεσα τα χρήματα στα ταμεία του «Δικεφάλου», κάτι που φαντάζει εξαιρετικά πιθανό, με τον Σταύρο Αδαμίδη να έχει υποσχεθεί πληρωμές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ιταλοί και Ρώσοι αναμένονται σήμερα στην Αθήνα, αν και υπάρχουν φήμες ότι έχουν έρθει ήδη από το βράδυ της Κυριακής.

Όλα καλά με Βάργκας

Ένα μικροτραυματισμό στο βλέφαρο αποκόμισε ο Φαμπιάν Βάργκας από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, κάτι που ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Κολομβιανός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ, το οποίο αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού πρόκειται για επιπόλαιο χτύπημα. Ο 31χρονος χαφ αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη που ακολουθεί, στο οποίο επανέρχεται ο Δέλλας από τιμωρία, ενώ θα λείψει ο Καφές και ίσως ο Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθεί «Γολγοθάς»

Δεκαπενθήμερο «φωτιά» έχει μπροστά της η ΑΕΚ, η οποία δίνει τέσσερα πολύ σημαντικά ματς μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη με την αναμέτρηση στα Πηγάδια και ακολουθεί το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην Τούμπα. Την άλλη Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ τη μεθεπόμενη Κυριακή πάει στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Πηγή: sport-fm.gr