Τα καλά της θα φορέσει απόψε η Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (21:45, ΑΝΤ-1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) την Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η αγγλική ομάδα έφτασε στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο παράγοντα για να μπει με το… δεξί στη διοργάνωση.

Ο αγώνας στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση είναι σημαντικός και οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς. Ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στο σχήμα των «ασπρόμαυρων» ενόψει της αποψινής αναμέτρησης σε σχέση με εκείνο που χρησιμοποίησε στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ετό (δεξί μπακ), Μαλεζά, Κοντρέρας (κεντρικοί αμυντικοί) και Λίνο (αριστερό μπακ). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φωτάκης και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Ρομπέρ και τον Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Αρίας και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν ο Λαζάρ και ο Τσίριλο.

Έτσι θα αγωνιστεί η Τότεναμ

Χωρίς δέκα από τους έντεκα που αγωνίστηκαν κόντρα στη Γουλβς έφτασε η αποστολή της Τότεναμ στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, στο Λονδίνο έμεναν οι εξής: Φρίντελ (δεν έχει δηλωθεί καν στην ευρωπαϊκή λίστα), Μπέιλ, Κινγκ, Ασού-Εκότο, Πάρκερ, Μόντριτς, Κράνιτσαρ, Αντεμπαγιόρ, Ντεφό και Φαν Ντερ Φάαρτ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο Χάρι Ρέντναπ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους εξής έντεκα: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουντιτσίνι. Την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Γουόκερ, Μπασόνγκ, Καμπούλ και Τόουνσεντ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Λίβερμορ και ο Κάρολ, ο οποίος θα έχει στα πλάγια τον Ρόουζ και τον Φάλκε. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Ντος Σάντος και ο Παβλιουτσένκο. Την αποστολή της αγγλικής ομάδας αποτελούν οι Γκόμες, Τσόρλουκα, Κινγκ, Κέιν, Σάντρο, Νίκολσον, Φρέντερικς.

Πηγή: sport-fm.gr