Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει στα ίσα τη Μαρσέιγ εξέφρασε ο Ζαν Μακούν, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Γαύρος». Ο Καμερουνέζος μέσος αναγνώρισε ότι η γαλλική ομάδα έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν υστερούν σε τίποτα από εκείνους του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα στο φιλικό, αλλά με τη Μαρσέιγ θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας για το Champions League και η Μαρσέιγ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι το πρώτο μας επίσημο ματς αυτό και σίγουρα είναι δύσκολο για κάθε παίκτη, όμως είναι ένας μεγάλος αγώνας για μας και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε. Και εγώ ελπίζω να παίξω, θα είναι πολύ ωραίο», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος χαφ.

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως θα σκοράρει απέναντι στους Μαρσεγιέζους, απάντησε: «Πιστεύω πως ναι, γιατί όχι. Περιμένω να καταφέρω να σκοράρω κόντρα στη Μαρσέιγ…» (γέλια).

Στη συνέχεια, ο Μακούν ανέλυσε τη Μαρσέιγ: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και διαθέτει ορισμένους εξαιρετικούς παίκτες, όπως ο Λούτσο Γκονζάλες και ο Ρεμί. Από την άλλη, όμως, και ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή και ποιητική ομάδα, ένα σύνολο καλών ποδοσφαιριστών».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει, τόνισε: «Να παίξουμε, να παίξουμε και… να παίξουμε! Πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, να παίξουμε δυνατά, να κρατήσουμε την μπάλα και γενικώς να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον αντιμετωπίζουν σαν σταρ, ο διεθνής άσος τόνισε: «Δεν είμαι σταρ εγώ. Όλοι είμαστε το ίδιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος με όλα στον Ολυμπιακό. Με όλους τους ανθρώπους της ομάδας και με τη συμπεριφορά του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Χαίρομαι πολύ που είμαι στον Ολυμπιακό».

Πηγή: sport-fm.gr