Την πρόταση του Άρη σκέφτεται αρκετά σοβαρά ο Μίκαελ Φορσέλ, όπως δήλωσε ο Έρκι Αλάχα στην εφημερίδα «SportDay». Ο μάνατζερ του Φινλανδού επιθετικού υπογράμμισε πως είναι η πιο σοβαρή πρόταση που έχει στα χέρια του.

«Ο Μίκαελ σκέφτεται πολύ σοβαρά τις τελευταίες ώρες την πρόταση του Άρη. Είναι η πιο σοβαρή που έχει στα χέρια του και οικονομικά θα έλεγα πως τον καλύπτει. Δεν θα αργήσει να δώσει την απάντησή του. Ίσως και αύριο (σ.σ.: σήμερα) να τελειώσει το ζήτημα», τόνισε ο Αλάχα.

Η πρόταση των Θεσσαλονικέων ανέρχεται στις 350.000 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται σε επαφή με τους υπόλοιπους στόχους. Ο Σλοβένος επιθετικός της Μπόχουμ, Ζλάτκο Ντέντιτς, είναι ένας από αυτούς που συζητούν.

Μάλιστα, ο Φορσέλ φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν για να μάθει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στη Δ’ Εθνική δεν αποκλείεται να ανοίξει την πόρτα στον Άρη για ακόμη μία μεταγραφή. Ο Χαβιέ Ούμπιντες είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Σάκη Τσιώλη.

Πηγή: sportfm.gr