Σε ένα φιλικό αγώνα με καλό ρυθμό ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να φύγει με την νίκη από το Περιστέρι, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρομήτου.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Ράγιος, ο οποίος με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε στο 83ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ακόμα το περσινό του πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων.

Διακριθέντες για τους γηπεδούχους ήταν τόσο ο Γιώργος Μακρής όσο και ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου, παρά το γεγονός ότι μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό.

Ως αλλαγή στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος ενθουσίασε τους φίλους του Ατρομήτου πραγματοποιώντας 2-3 πολύ καλές ενέργειες. Ωστόσο, ο Έλληνας επιθετικός, έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα κάποιο διάστημα για να εγκλιματιστεί καλύτερα και να εφαρμόσει τις εντολές του Γιώργου Δώνη.

Από την άλλη μεριά οι νικητές έδειξαν ότι θα αποτελέσουν μία σκληροτράχηλη ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι ποδοσφαιριστές του Όσκαρ Φερνάντεθ είχαν πολύ καλή αμυντική συνοχή, με τους Ουσέρο, Χακόμπο και Ράγιος να ξεχωρίζουν, με τον τελευταίο να αποδίδει πολύ καλά και στις δύο πτέρυγες.

Άλλωστε από τα πόδια του ήρθε και το νικητήριο γκολ στο 83ο λεπτό, όταν ύστερα από πολύ ωραία ντρίμπλα και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν. Καλή ήταν η παρουσία και του υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστή Σέσμα, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (62′ Ράντμαν), Επστάιν (62′ Καραμάνος), Τόμας (46′ Φυτανίδης), Μακρής (62′ Μπάλλας), Τάτος, Μπέλιτς (46′ Καραγκούνης), Ζουέλα (79′ Αγκόλι), Αναστασάκος (46′ Μήτρογλου), Σκόνδρας (70′ Νάστος), Γιαννούλης (79′ Αργυρός), Πίτου Γκαρσία (79′ Λημνιός).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι (55′ Κωστούλας), Φορμίκα (71′ Πιπίνης), Χουανίτο (46′ Ράγιος), Ουσέρο (75′ Κερ), Τσαμπούρης (82′ Τσουμάγκας), Ροτζέριο (46′ Λαδάκης), Σέσμα (46′ Αρσενίεβιτς), Περόνε (46′ Μπακασέτας).

πηγή: sportfm