Από τα πλέον αρμόδια χείλη επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι η Τότεναμ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για το δανεισμό του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Ο προπονητής των «σπιρουνιών», Χάρι Ρέντναπ, παραδέχθηκε ότι αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

«Ο πρόεδρος μιλάει με τη Σίτι για τον παίκτη. Δεν γνωρίζω, όμως, σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις», ήταν το σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Ο Αντεμπαγιόρ δεν υπολογίζεται στη Σίτι και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο το υψηλό συμβόλαιό του, το οποίο αγγίζει τις 170,000 λίρες την εβδομάδα, αποτέλεσε το μεγαλύτερο εμπόδιο για αρκετές ομάδες της Πρέμιερ, προκειμένου να προχωρήσουν στο δανεισμό του.

Ο Ρέντναπ, πρότεινε στους «πολίτες» να μοιραστούν το κόστος του συμβολαίου του και όλα δείχνουν ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας, ο Αντεμπαγιόρ θα συμφωνήσει με την Τότεναμ. Παράλληλα, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, οι «πετεινοί» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση αγοράς του Σκοτ Πάρκερ στην Γουέστ Χαμ.

Πηγή: sport-fm.gr