Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφτηκε σήμερα ο κ. Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, συναντήθηκε με τους αρμόδιους αξιωματούχους και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, η οποία, εκτός των άλλων, κατηγορείται και για πρόκληση επεισοδίων στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αυτό που προκύπτει είναι πως επιβεβαιώνονται οι φόβοι, ότι ομάδες που δρουν και σε άλλους χώρους, έχουν παρεισφρήσει ακόμη και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, δημιουργώντας επεισόδια και βία εντός γηπέδων ή γύρω από αυτά. Ο υφυπουργός παρακολουθεί στενά την υπόθεση, προκειμένου να πολεμηθούν μέχρι τέλους τα φαινόμενα της βίας.

Σαφώς και τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, επιβεβαιώνουν την ανάγκη λήψης μέτρων, όπως είναι αυτό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της κάρτας φιλάθλων, όσο και αν διαφωνούν με την επιβολή τέτοιων μέτρων οι οργανωμένοι σύνδεσμοι των ομάδων. Ο κ. Κοντονής θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα νέα συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα».