Τα προβλήματα τραυματισμών χτυπούν με το «καλημέρα» τον Ολυμπιακό. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον μηρό και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καβάλα.

Ο Αλγερινός επιθετικός είχε κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του και ταξίδεψε κανονικά στην Γαλλία ωστόσο δεν κατάφερε καν να προπονηθεί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα καθώς ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στον μηρό. Ο παίκτης αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να υποβληθεί σε μαγνητική από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασή του.

Η εξέταση έδειξε ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό μηρό που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για περίπου τρεις εβδομάδες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Τζεμπούρ δεν θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (27/8) όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καβάλα στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις με εξαίρεση τους Γκριμπίτς και Πάντελιτς που έφτασαν αργότερα από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα και έτσι θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις την Παρασκευή.

Πηγή: sport-fm.gr