Με τον Φραν Γέστε στην αποστολή πετά ο Ολυμπιακός για Ιταλία. Ο Βάσκος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του –έστω και για λίγα λεπτά- στο φιλικό των Πειραιωτών με την Κατάνια. Τελευταία ευκαιρία για ορισμένους να δείξουν την αξία τους στον Ερνέστο Βαλβέρδε που αποφάσισε να μην επιβαρύνει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς που έμειναν Ελλάδα είναι και ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος αν και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης το Σάββατο, δεν θεωρείται απόλυτα έτοιμος και ο Βαλβέρδε δεν θα ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο με την αποθεραπεία του.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Χολέμπας και Φουστέρ, οι οποίοι θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στου Ρέντη.

Στόχος της κίνησης του Βαλβέρδε είναι προφανώς να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές από τους οποίους ξέρει πολύ καλά τι να περιμένει και παράλληλα, να περάσει από… εξετάσεις κάποιους άλλους για τους οποίους το φιλικό με την Κατάνια ενδέχεται να αποτελέσει την τελευταία τους ευκαιρία για να δείξουν την αξία τους, είτε σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, είτε την παραμονή τους στην ομάδα του Πειραιά.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να πάρει μαζί του ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι οι εξής: Κοστάνσο, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ.

Πηγή: sport-fm.gr