Στην αποστολή για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Βαλερένγκα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, συμπεριλήφθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Χιλιανός αμυντικός θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στο αυριανό ματς, ωστόσο, προτιμήθηκε από τον Λάζλο Μπόλονι να μπει μαζί με τους υπόλοιπους, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Στην πρωινή προπόνηση πήραν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά», πλην των Κοστίν Λαζάρ και Θανάση Παπάζογλου, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, ανάλογα με τα αποτελέσματα των οποίων θα ενσωματωθούν ή όχι στην αποστολή της ομάδας το απόγευμα. Ελαφρύ τρέξιμο έκανε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στο 4-2-3-1 που προτίθεται να παρατάξει ο Ρουμάνος τεχνικός, βασικοί θα είναι όπως όλα δείχνουν οι Κρέσιτς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Ετό, Αρίας, Γκαρσία, Ίβιτς (αν δεν αγωνιστεί ο Λαζάρ), Φωτάκης, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μπόλονι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Μπερτράν, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Πηγή: sport-fm.gr