Με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, που πάντως δεν εμπνέουν ανησυχία, αποχώρησε ο Κοστίν Λαζάρ από την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο ρουμάνος μέσος αναστάτωσε προς στιγμήν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», αλλά από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

Την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άρχισε να παρουσιάζει βελτίωση και για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του να ξεκινά τρέξιμο.

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες

Αρκετό κόσμο θα έχει η Τούμπα στον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με την Βαλερένγκα για το Europa League, παρά τον τυπικό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι μετά το «διπλό» (0-2) του «Δικέφαλου του Βορρά» στο «Ούλεβαλ». Τη Δευτέρα οι Θεσσαλονικείς διέθεσαν 2.500 εισιτήρια για τη ρεβάνς με τους Νορβηγούς, ενώ αν σε αυτά συνυπολογιστούν τα (περισσότερα από) 14.000 διαρκείας που έχουν πωληθεί, καταλαβαίνει κανείς πως την ερχόμενη Πέμπτη στην έδρα του «Δικεφάλου» δεν θα υπάρχουν πολλά κενά καθίσματα.

«Δεν συζητάμε για Ντουγκλάο»

Οι εξελίξεις στο σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες και η πιθανότητα ο Ντουγκλάο να μείνει ελεύθερος από την Καβάλα (που σε πρώτο βαθμό έχει υποβιβαστεί για την εμπλοκή της στην υπόθεση) έχει ανοίξει την όρεξη αρκετών συλλόγων. Πάντως η θέση της ΠΑΕ, ειδικότερα και μετά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, είναι πως δεν έχουν γίνει συζητήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr