Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Οντένσε, σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», η αρχική τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού, στην προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

Αναλυτικά, όσα είπε ο 64χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού

«Η Οντένσε είναι μια οργανωμένη τακτικά ομάδα και έχει ένα σύνολο πολύ δυνατών παικτών με καλή φυσική κατάσταση. Είναι λόγω χαρακτήρα και χώρας, ένα σύνολο που παίζει αισιόδοξα. Αυτή την στιγμή έχουν το προβάδισμα γιατί έχουν 2 αγώνες πρωταθλήματος στα πόδια τους. Εμείς, αύριο, ξεκινάμε μια σημαντική φάση στην πορεία της ομάδας, όμως, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την πραγματικότητα που λέει ότι δουλεύουμε 23 ημέρες… Έχουμε λίγο διάστημα που κάνουμε δουλειά κι έχουμε ένα μεγάλο αγώνα μπροστά μας. Πρέπει να παίξουμε με διάθεση καλή και συγκέντρωση. Δεν τελειώνουν όλα αύριο, εξάλλου. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα».

Και συνέχισε: «Είναι σημαντικό οι παίκτες μας να πάνε με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε και σε τέτοιου είδους αγώνες, η ομάδα που παίζει στην έδρα της θέλει ένα γκολ, για να αντιμετωπίσει ευοίωνα το δεύτερο ματς. Όλοι ξέρουμε όμως πόσο σημαντικό είναι και το εκτός έδρας γκολ. Και εμείς αυτό, το έχουμε υπόψη μας. Έχω την πεποίθηση ότι η ομάδα που θέλει να παίξει σε αυτές τις διοργανώσεις, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει καλά. Αν και δεν έχουμε φτάσει στο θεμιτό επίπεδο, αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Ήρθαμε για να παίξουμε σωστά.

Κλείνοντας, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στάθηκε στην εμπειρία του «τριφυλλιού» σε τέτοιου τύπου παιχνίδια. «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με εμπειρία, με καλή θέση στην ΟΥΕΦΑ και αύριο κάνουμε την αρχή. Η εμπειρία έχει βαρύτητα, εάν οι παίκτες μας δείξουν τις δυνατότητες στο γήπεδο. Άρα, λοιπόν, αύριο θα πρέπει να… μεταφράσουν την εμπειρία σε θέληση και καλή διάθεση για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με θέληση να παίξουν στον αυριανό αγώνα».

Πηγή: sport-fm.gr