Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Άλλα σας λέω άλλα κάνετε», μεταξύ άλλων τα λόγια του, προς τους παίκτες της ομάδας, στην ομιλία που είχε στην προπόνηση της Παρασκευής.

«Ήταν εικόνα αυτή; Σας άρεσε έτσι όπως παίξαμε; Ήταν λες και έχει ο Ατρόμητος να παίξει προκριματικά και όχι εμείς. Πρέπει να διορθώσουμε άμεσα την εικόνα μας γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Τα φιλικά τελείωσαν και τώρα αρχίζουν τα επίσημα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να παίζουμε στην Ευρώπη και για αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα…», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού, που βλέπει την ομάδα του να μην είναι σταθερή στην απόδοσή της και να μην είναι στο επίπεδο που ο ίδιος την θέλει.

Παρά την κακή εικόνα της ομάδας και την απογοήτευση που υπάρχει σε πολλούς για την φυγή των αστέρων της ομάδας, η διάθεση των καρτών διαρκείας πάει πολύ καλά. Αρκετοί τρέχουν να προλάβουν την θέση που θέλουν αφού εάν ο Παναθηναϊκός αποκλείσει την Οντένσε, θα συμμετέχει τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League.

Στο 6.556 έχει φτάσει ο αριθμός των καρτών από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενώ και το γεγονός πως η λήξη της περιόδου ανανεώσεων πήρε παράταση μέχρι τις 29 Ιουλίου, κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βλέπουν πιο αισιόδοξα το θέμα. Διότι, εάν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα στην Δανία στις 27 του μήνα, τότε λογικά ο αριθμός θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Πηγή: sportfm.gr