Κάθε φετινό μεταγραφικό ρεκόρ θέλει να σπάσει αυτό το καλοκαίρι η Γιουβέντους, μιας και κατέθεσε πρόταση ύψους 52 εκ ευρώ (45 εκ λιρών) στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός επιθετικός όμως δεν δείχνει θετικός να παραμείνει στην Ευρώπη αφού έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάει σε Βραζιλία ή Αργεντινή.

Την αποκάλυψη την έκανε ο πρόεδρος της Κορίνθιανς, η οποία έχει καταθέσει πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών στη Μάντσεστερ Σίτι με τους «πολίτες» όμως να μην την έχουν κάνει ακόμη δεκτή. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος πάντως βασίζεται στις πιέσεις του παίκτη να αποχωρήσει και στην αδυναμία άλλης ομάδας από Βραζιλία ή Αργεντινή να ακολουθήσει προσφορές τέτοιου ύψους.

Ο πρόεδρος της Κορίνθιανς έτσι παραμένει αισιόδοξος: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πρέπει να αποφασίσουν αν θα μας τον πουλήσουν ή όχι. Έχουν πρόταση 52 εκ ευρώ από τη Γιουβέντους όμως ο παίκτης δεν θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Συνεχίζω να ονειρεύομαι.
Ακόμη και εγώ εντυπωσιάστηκα με την πρόταση που έκανα. Αν ήμουν πρόεδρος σε μία ομάδα δεν θα ήθελα να χάσω τον Τέβες, όμως η επιθυμία του παίκτη είναι πολύ σημαντική. Αν κάποιος θέλει να φύγει, πρέπει να φύγει. Η πρότασή μας θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι Γενάρη».

Στη συνέχεια μάλιστα προχώρησε και σε μία πρόβλεψη για τις οικονομικές αλλαγές στον ποδοσφαιρικό χάρτη: «Μέσα σε 3-4 χρόνια το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα θα είναι από τα πλουσιότερα στον κόσμο και η Κορίνθιανς μία από τις πιο πλούσιες ομάδες».

Πηγή: sport-fm.gr