Μπορεί η απόκτησή του να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Βίκτορ Βιτόλο φαίνεται να μπαίνει από νωρίς στα… βάσανα. Την πρώτη του προπόνηση με μπάλα πραγματοποίησε ο Ισπανός, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σεντρίκ Καντέ, με τους «πράσινους» να προετοιμάζονται για το φιλικό της Παρασκευής κόντρα στη Σίβασπορ. Ο Κουΐνσι Οβούσου παίρνει σκυτάλη στα μεταγραφικά, τελειώνει του Σισέ στη Λάτσιο.

Με γοργούς ρυθμούς μπαίνει στο ρυθμό της νέας του ομάδας ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης έκανε μόνο τρέξιμο, όμως το απόγευμα συμμετείχε κανονικά και μάλιστα, έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε και ασκήσεις με μπάλα. Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του Ζεσουάλντο Φερέιρα, έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής με πάσες αλλά και κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρουπ.

Μετά το… τρεξιματάκι με το οποίο ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως την Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, αφού το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:00) είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Σίβασπορ.

Στο ματς με την τουρκική ομάδα πιθανότατα δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σεντρίκ Καντέ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πλησιάζει ο Οβούσου

Η μεταγραφή του Σισέ θα φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ και χρήμα, το οποίο θα βοηθήσει τους «πράσινους» να κινηθούν για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Πράγμα που βιάζει, αφού τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League πλησιάζουν. Επόμενος στόχος για το «τριφύλλι» ο Κουΐνσι Οβούσου. Ο Γκανέζος φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και στην αντάμωση με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί παλιότερα στην Ισπανία. Ο παίκτης είναι θετικός (τουλάχιστον) σε αυτό το ενδεχόμενο και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις συζητήσεις με την Αλ Σαντ.

Πηγή: sport-fm.gr