Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Φραν Γέστε στον Ολυμπιακό. Στη χώρα μας βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο μάνατζερ του Βάσκου (και του Βαλβέρδε) Ινιάκι Ιμπάνιεθ προκειμένου να έχει συζητήσεις με τους ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ και να επέλθει οριστική συμφωνία. Σε εξέλιξη το ραντεβού στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Μετά από έξι χρόνια Βαλβέρδε και Γέστε ετοιμάζονται να βρεθούν ξανά κάτω από την ίδια στέγη. Όχι στην αγαπημένη τους Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και πάλι σε ερυθρόλευκο περιβάλλον. Ο «τσινγκούρι» εισηγήθηκε την απόκτηση του συμπατριώτη του μεσοεπιθετικού κι όπως φαίνεται ακόμη μια επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Πρόκειται για μια περίπτωση που έχει προχωρήσει αρκετά (παρότι στον Ολυμπιακό διατείνονται για το αντίθετο, μιλώντας για έναρξη συζητήσεων) και λογικά θα κλείσει θετικά. Το κόστος της άλλωστε δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 700.000 ευρώ. Όσες δηλαδή θα είναι μάξιμουμ οι πάγιες απολαβές του 32χρονου. Τυπικό θέμα μοιάζει η αποδέσμευσή του από την Αλ Γουάσλ, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με την προοπτική να ανανεωθεί για ακόμη μία σεζόν εφόσον συμπληρώσει 20 επίσημες συμμετοχές.

Πηγή: sport-fm.gr