Ο Μαρσέλο Μάτος ξεκαθάρισε τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του. Τους λόγους που δεν θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, πώς έχει η κατάσταση και τί θα κάνει ο Βραζιλιάνος.

Ο δανεισμός του 27χρονου μέσου στην Μποταφόγκο λήγει στις 30 του μήνα και οι «πράσινοι», από τη στιγμή που η ομάδα δεν δίνει τα χρήματα για να τον κάνει δικό της, τον περιμένουν στις 2 Ιουλίου το αργότερο. Ο ίδιος ο Μάτος, πάντως, τονίζει ότι θέλει να παραμείνει στην Μποταφόγκο.

«Ξέρω πολύ καλά ότι η Μποταφόγκο δεν έχει τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός. Επομένως, το πιθανότερο είναι να έρθω στην Ελλάδα. Αυτό που σας λέω, όμως, είναι ότι δεν θέλω να το κάνω αυτό…».

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους για τους οποίους ο Μάτος δεν θέλει να ακούει για Ελλάδα, απάντησε: «Μόνο εγώ και η οικογένεια μου ξέρουμε τι περάσαμε τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ψυχολογικά δεν ήμασταν καλά. Στη Βραζιλία όμως περνάμε καλά. Ελπίζω να το καταλαβαίνουν όλοι αυτό. Εγώ θέλω να μείνω εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει…».

Σε περίπτωση που ο Μάτος τραβήξει το σχοινί, τότε το «τριφύλλι» θα προσφύγει στη ΦΙΦΑ μη έχοντας άλλη επιλογή. Θυμίζουμε ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει από τον Δημήτρη Γόντικα να κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον ποδοσφαιριστή, μια και ποντάρει πολλά στην αξία του.

Πηγή: sday.gr