Την ευχή να ζήσει ο Παναθηναϊκός ανάλογες στιγμές και στο μέλλον, αρκεί να λύσει πρώτα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έκανε ο Αδαμάντιος Πολέμης στο περιθώριο της εκδήλωσης για την επέτειο 40 ετών από τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών απέναντι στον Άγιαξ.

«Ο φίλος μου ο Αντώνης Αντωνιάδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σήμερα. Θυμόμαστε τα παλιά και τον Παναθηναϊκό όπως ήταν τότε. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που είδα την αφίσα “Οι φίλαθλοι του «Ολυμπιακού είναι μαζί σας”. Φυσικά αυτό που θέλω να ευχηθώ να συμβεί κάτι ανάλογο και στο μέλλον. Μακάρι να συνεννοηθούμε κι εμείς με τον κ. Μαρινάκη, ώστε γρήγορα να έχουμε μια τέτοια ατμόσφαιρα», τόνισε.

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι» είπε: «Δεν μπορώ να επέμβω στη βούληση του καθενός. Με έχετε ακούσει να τα λέω δημόσια, αλλά διαφορετικά ήταν τα δεδομένα τότε και άλλα τώρα. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας και να μην ασχολούμαστε άλλο με τα οικονομικά. Να λύσουμε το θέμα να κατεβάσουμε το μπάτζετ και να κάνουμε οτιδήποτε προκειμένου να ενισχύσουμε την ομάδα γιατί από την ώρα που άρχισα να ασχολούμαι, όλο με τα οικονομικά ασχολούμαστε. Θέλω να ασχοληθώ και με το ποδόσφαιρο».

Τέλος, αναφορικά με την επικείμενη ανάληψη καθηκόντων τεχνικού διευθυντή από τον Ζήση Βρύζα, είπε: «Όταν θα βγει η επίσημη ανακοίνωση θα το μάθετε. Απλώς εγώ έχω εκφράσει την προτίμησή μου ο τεχνικός διευθυντής να είναι Έλληνας, από εκεί και πέρα δεν είναι δικής μου αρμοδιότητας ποιος είναι ο καταλληλότερος».

Πηγή: sport-fm.gr