Τη βεβαιότητά του πως ο Μαρσέλο Μάτος θα παραμείνει στην Μποταφόγκο, εξέφρασε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Άντερσον Μπάρος.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Μάτος. Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό», είπε ο Μπάρος. Παρόλα αυτά, η χθεσινή μεταγραφή του Ρενάτο στην «φογκάο» αλλά και η έλλειψη ρευστού στα ταμεία του συλλόγου, δεν επιβεβαιώνουν την πεποίθηση του γενικού διευθυντή των βραζιλιάνων.

«Πιστεύω πως ο Μαρσέλο θα συνεχίσει για αρκετό καιρό στην Μποταφόγκο. Είναι επιθυμία και των δύο πλευρών», συμπλήρωσε ο Μπάρος, ο οποίος πήρε θέση στο σίριαλ της επιστροφής ή όχι του Μάτος στον Παναθηναϊκό. Γεγονός είναι πάντως, πως οι Βραζιλιάνοι έχουν… ξεχειλώσει το θέμα και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μείνει ο Μάτος χωρίς να χρεωθούν υπερβολικά.

Τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού», όμως, δεν επιτρέπουν την ελαστικότητα, όσα τερτίπια και να κάνουν οι Βραζιλιάνοι. Αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Γκάμπριελ, ο οποίος δεν ήταν και τόσο χρήσιμος όσο ο Μάτος, πως οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι… εύκολες όπως σε άλλες περιόδους που τα οικονομικά επέτρεπαν κάτι τέτοιο.

Πηγή: sport-fm.gr