Την ευχαρίστησή του για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ εξέφρασε ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο επιθετικός της ΑΕΚ υπογράμμισε πως η επιτυχία αυτή είναι ιστορική για την «Ένωση», ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του. Σχολιάζοντας το… εορταστικό μέρος τόνισε ότι πρώτα γιόρτασε με την οικογένεια και με φίλους του και μετά με τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα”:

«Το γνωρίζουν όλοι πως ήθελα πολύ αυτή την κούπα. Είναι μια επιτυχία για την ομάδα, ένα ιστορικό γεγονός για την ΑΕΚ και όλοι μας καταφέραμε να γράψουμε το όνομα μας σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της ομάδας».

Για το πώς γιόρτασε τον τίτλο:
«Προσωπικά έχω προγραμματίσει να το γιορτάσω με την οικογένεια μου. Όχι στο σπίτι, αλλά κάπου που έχουμε συνηθίσει, μαζί με πρόσωπα που μας αγαπάνε και τα εκτιμάμε. Μετά θα προσπαθήσω να είμαι με τους συμπαίκτες μου».

Για το μέλλον του:

«Δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή τίποτα άλλο από την κατάκτηση του τροπαίου. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και νιώθω υπέροχα. Δικαιούμασταν αυτό τον τίτλο όσο καμιά άλλη ομάδα. Χαίρομαι για τον κόσμο της ΑΕΚ, γιατί το αξίζει πραγματικά, αλλά και για τους συμπαίκτες μου, διότι όλοι το ήθελαν για να βοηθήσουν την ομάδα και φυσικά για να γράψουν το όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου».

Πηγή: sportfm.gr