Η ενασχόλησή του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν μέχρι… εδώ. Ο Πέτρος Παππάς -όπως είχε προαναγγείλει- θα αποτελέσει παρελθόν από το διοικητικό σχήμα αποχωρώντας από αυτό, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday θα ανακοινώσει πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας.

Αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα «επιτεθεί» σε όσους έφυγαν από την ομάδα αφήνοντας σε αυτόν και στον Νίκο Νοτιά τις ευθύνες της ομάδας.

Ο κ.Παππάς είχε εκφράσει την ενόχλησή του για την κατάσταση στην ομάδα και την έλλειψη επενδυτών στην ΠΑΕ. Η απουσία του από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ ήταν ο προάγγελος για την αποχώρησή του κάτι που έγινε αντιληπτό και στους ανθρώπους της ομάδας.

Φυσικά το πρόβλημα που προκύπτει στην ΑΕΚ πλέον είναι μεγάλο καθώς χάνει τον μεγαλύτερο επενδυτή της, ενώ την απόφαση να αποχωρήσει έχει γνωστοποιήσει και ο έτερος «ενεργός» μέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς.

Οι μετοχές του;
Το ερώτημα που προκύπτει από την αποχώρηση του Παππά είναι σε ποιον θα καταλήξουν οι μετοχές του… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Παππάς έχει αποφασίσει να δωρίσει ένα μεγάλο μέρος του πακέτου των μετοχών που κατέχει, στους Supporters.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Supporters ετοιμάζουν «άνοιγμα» στον κόσμο της ομάδας, με ένα πλάνο που μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να αποφέρει έσοδα. Ο Πέτρος Παππάς θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για την ομάδα αλλά απλώς ως μέλος των Supporters και φυσικά αποφορτισμένος από τις ευθύνες χρηματοδότησης.

Πηγή: sport-fm.gr