Τις τεράστιες δυσκολίες που ήδη υπήρχαν όταν ανέλαβε τη Λάρισα επικαλέστηκε -για το ότι δεν κατάφερε να τη σώσει- ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (2-3), ο Έλληνας τεχνικός δικαιολογήθηκε ότι παρέλαβε «μια διαλυμένη ομάδα» και τόνισε ότι δεν έχει το «μαγικό ραβδάκι» που θα μπορούσε να την κρατήσει στη Superleague.

«Όταν ήρθα, η ομάδα ήταν διαλυμένη. Δεν έχω το μαγικό ραβδάκι για να ανατρέψω τη κατάσταση», είπε, λοιπόν, ο Κωστένογλου, πριν αναφερθεί στο σημερινό ματς:

«Είχαμε τεράστια αγωνιστικά προβλήματα πριν από το παιχνίδι. Αυτά μας επηρέασαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και δίκαια έφτασε σε αυτό το σκορ. Στη συνέχεια φτάσαμε στη μείωση του σκορ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Κοντέψαμε στην ανατροπή, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Αφού ξεκαθάρισε, δε, ότι «όλοι στην ομάδα κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας» και υπογράμμισε πως «το ποδόσφαιρο χρειάζεται ψυχικές δυνάμεις και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι», απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΛ».

Πηγή: sport-fm.gr