Η σωματική κόπωση, αλλά και η ψυχολογική καθώς η ομάδα του έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να κάνει το break, είναι αυτά τα στοιχεία που προβληματίζουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν τη δεύτερη μάχη κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας (Πέμπτη, 22:15).

«Θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες μας 48 ώρες μετά το πρώτο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο για όλους, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός, που απέφυγε και πάλι να αναφερθεί στη διαιτησία, θεωρώντας προφανώς πως έτσι θα χάσει η ομάδα του τη συγκέντρωσή της.

Πάντως ο «Ζοτς» δεν χάνει την πίστη του: «Πρέπει να κάνουμε ό,τι έκανε η Μπαρτσελόνα απέναντί μας στον αγώνα της Τρίτης, δηλαδή να βάλουμε έναν πόντο περισσότερο από τον αντίπαλο. Το πρώτο ματς ήταν ένα από τα καλύτερα στην Ευρωλίγκα τη φετινή περίοδο. Έχουμε τις αρετές μας σαν ομάδα, αλλά το ίδιο και η Μπαρτσελόνα. Έχουν 12 καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή, με επιλογές για κάθε κατάσταση. Περιμένω ένα διαφορετικό ματς την Πέμπτη, από πολλές απόψεις, αλλά κυρίως από πλευράς τακτικής. Όλοι οι παίκτες μου αντιλαμβάνονται πως έχουμε πιθανότητες νίκης, ακόμη κι όταν όλοι πίστευαν από την αρχή πως η Μπαρτσελόνα ήταν το μεγάλο φαβορί της σειράς. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα και όχι μόνο για να φτάσει στο Final 4, αλλά και για να το κατακτήσει. Στο μπάσκετ αυτό που μετρά πολλές φορές είναι να εμφανιστείς έτοιμος. Η ποιότητα μετρά, αλλά πάντα πρέπει κάθε παίκτης να δίνει κάτι στην άμυνα και στην επίθεση για να αποκτά η ομάδα σου πλεονέκτημα».

Πηγή: sport-fm.gr