Μετά τους Μόνχε και Αλβάρες, ο Μάκης Κατσαβάκης είδε και τους Ζαραδούκα, Ρόκα να μην προπονούνται. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας τεχνικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος είναι πολλά και το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι πως μεσολαβεί η διακοπή λόγω Εθνικής μήπως και προλάβουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Ξάνθη.

Οι δύο Αργεντίνοι δεν υπολογίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ζαραδούκας έχει ενοχλήσεις στην γάμπα και ο Ρόκας νιώθει πόνους στον αστράγαλο. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Μάριο Μπρέσκα που έχει πάρει άδεια για να βρεθεί στην χώρα για προσωπικές υποθέσεις και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη.

Ο Μάκης Κατσαβάκης σίγουρα δεν υπολογίζει τον Ντολεζάι για το ματς με τους Ακρίτες αφού είναι τιμωρημένος. Τέλος, ο προπονητής των Βολιωτών δεν επιθυμεί να έχει αδρανείς τους παίκτες του μέχρι το επόμενο ματς στην Σουπερλίγκα και για αυτόν τον λόγο κανόνισε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Νέων για να βρίσκονται σε αγωνιστικό ρυθμό.

Πηγή: sportfm.gr