Αγωγή σε βάρος του Σωτήρη Βοργιά θα καταθέσει εντός των προσεχών ημερών ο Σοφοκλής Πιλάβιος, δίνοντας και εκείνος συνέχεια στον «χορό» που «έσυραν» ο Βαγγέλης Μαρινάκης (κατά ΜΜΕ), ο Αχιλλέας Μπέος (κατά Πατέρα) και ο Νικόλας Πατέρας (κατά Μπέου). Αφορμή στάθηκαν οι συνεχείς τοποθετήσεις του παλιού διαιτητή κατά του προέδρου της ΕΠΟ (με αφορμή την περίφημη τρίτη κασέτα) και οι ισχυρισμοί του περί ραντεβού Πιλάβιου-Δαλούκα.

Το «ποτήρι» για τον Σοφοκλή Πιλάβιο «ξεχείλισε» το βράδυ της Δευτέρας, όταν στη «Δίκη» του Blue Sky, ο Σωτήρης Βοργιάς αναφέρθηκε στην ύπαρξη τρίτης κασέτας, στην οποία –όπως ισχυρίστηκε- ακούγεται η φωνή του προέδρου της ΕΠΟ να διαβεβαιώνει παράγοντα ότι θα διαγράψει διαιτητή. Παράλληλα, ο παλαίμαχος ρέφερι υποστήριξε για πολλοστή φορά πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος συναντήθηκε πρόσφατα στο Χίλτον με τον Γιώργο Δαλούκα.

Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια να αποφασίσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ να κινηθεί τις προσεχείς ημέρες νομικά κατά του Σωτήρη Βοργιά, καταθέτοντας αγωγή. Θυμίζουμε πως με προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του παλιού διαιτητή, έχει απειλήσει και ο Κύρος Βασάρας.

Πηγή: sportfm.gr