Αν και δεν ήταν καν στην αποστολή της ΑΕΚ που γνώρισε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Τραϊανός Δέλλας ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ως ηγέτης της ομάδας και να δώσει το στίγμα για το πώς πρέπει να αντιδράσει η ομάδα. Να σταματήσει η αδιαφορία και να συνεχίσουν με νίκες κάλεσε τους συμπαίκτες του ο «Κολοσσός».

«Φέραμε την ΑΕΚ σε άσχημη θέση και πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε αδιαφορία. Πρέπει να βλέπουμε πως νιώθει ο κόσμος και να προσαρμοζόμαστε. Τώρα οφείλουμε να μείνουμε όλοι ήρεμοι. Δεν ωφελεί ο πανικός. Είναι δύσκολη η κατάσταση και εμείς πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από εδώ που τη φέραμε», τόνισε στα αποδυτήρια ο Δέλλας, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με νίκες.

«Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να κερδίζουμε ένα-ένα τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια στα play-offs, μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε την κρίση. Χρειάζεται ηρεμία και σοβαρότητα από όλους», είπε στους συμπαίκτες του ο Δέλλας.

Πηγή: sportfm.gr