Εκνευρισμένος από τη φημολογία περί ειλημμένης απόφασης της Σάλκε να τον απομακρύνει από τον πάγκο στο τέλος της σεζόν φάνηκε ο Φέλιξ Μάγκατ μετά τη νίκη-πρόκριση με 3-1 επί της Βαλένθια για τους «16» του Champions League.

«Όσα λέγονται και ακούγονται δεν με ενδιαφέρουν. Η αλήθεια είναι στο γήπεδο. Δεν με νοιάζει τι γράφεται στον Τύπο. Αν κάποιος έχει να μου πει κάτι, ας μου το πει ευθέως. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και θα συνεχίσω να την κάνω», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για την εικόνα του ματς, είπε: «Σε αυτά τα παιχνίδια στο Champions League, που παίζεις για όλα ή τίποτα, πάντα παίζει ρόλο το άγχος. Όταν κάποιος είναι τόσο πιεσμένος, δεν μπορεί να εκφράσει εύκολα τα συναισθήματά του. Ξέραμε πως με ένα 0-0 θα παίρναμε την πρόκριση μετά το 1-1 στην Ισπανία. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε από την αρχή. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Τότε πιέσαμε και καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ. Ακόμη και στο 2-1 υπήρχε κίνδυνος να αποκλειστούμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει νωρίτερα το τρίτο μας γκολ».

Ο προπονητής της Βαλένθια, Ουνάι Έμερι, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. «Είναι απογοητευτικό. Είχαμε τόσες ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Μπήκαμε στον αγώνα με σωστή ψυχολογία και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία του αντίπαλου τερματοφύλακα (Νόιερ). Χάσαμε μία σπουδαία ευκαιρία να περάσουμε στα προημιτελικά. Είμαι απογοητευμένος γιατί δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

πηγή: sportfm