Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, σαν δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη στην οποία τόνισε ότι θέλει να δει τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν με πολλά γκολ διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Φως των Σπορ»:

Για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

«Δεν υπάρχει περίπτωση, Ολυμπιακός! Εκτός αν στραβώσει κάτι με καμιά διαιτησία, με κάνα παραμύθι πέναλτι. Ο Ολυμπιακός είναι από τη φύση του επιθετικός. Όχι νίκη απλώς. Όσα μπορούν πρέπει να βάλουν. Όσα γκολ μπορούν. Είναι μονόδρομος η νίκη. Αυτά ποιος τα λέει ότι πρέπει να πάμε για την ισοπαλία; Οι τεχνικοί και οι ειδικοί να σοβαρευτούν. Πρέπει να μπουν μέσα στο γήπεδο με ψυχή, γιατί Ολυμπιακός χωρίς ψυχή δεν γίνεται και να βάλουν όσα γκολ μπορούν. Να χαρεί η ψυχή μας. Να γελάσει το χειλάκι μας. Θέλουμε ηθικό, θέλουμε χαρά, θέλουμε να δούμε πολλά γκολ. Να αφήσουν τα συστήματα για άλλα ματς, εδώ μιλάμε για Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκι. Πρέπει να κουνηθεί το Καραϊσκάκη πάνω – κάτω».

Για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό:

«Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Ολυμπιακός είναι και το μπάσκετ, είναι και το βόλεϊ , είναι και το πόλο, είναι και ο στίβος, είναι και τα κουπιά, είναι και τα πανιά. Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που τα έχει όλα. Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται. Το ποδόσφαιρο το αγαπάμε, μας αρέσει, εντάξει, αλλά πρέπει να στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες των αθλητών. Λυπάμαι πάρα πολύ που οι αθλητές στον Ερασιτέχνη είναι απλήρωτοι όπως μου λέτε. Η πολιτεία πρέπει να βοηθήσει με θεσμικό τρόπο. Και πρέπει να βρει ένα νομικό πλαίσιο, ώστε να μην μπαίνει η όποια διοίκηση στα σωματεία, να φορτώνει με χρέη τους συλλόγους, να κάνουν ότι θέλουν οι παράγοντες, να κάνουν το κομμάτι τους και μετά να φεύγουν όποτε γουστάρουν και να αφήνουν συντρίμμια. Πρέπει να τους ζητούνται ευθύνες».