Επιβεβαίωσε -έστω και με πλάγιο τρόπο- το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Κώστα Φορτούνη, ο σκάουτερ της «Γηραιάς Κυρίας», Στέφανο Λουξόρο, με αποκλειστικές δηλώσεις στην SportDay.

Ο Ιταλός σκάουτερ βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της Εθνικής των Ελπίδων με την αντίστοιχη της Γερμανίας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήρθε στην Ελλάδα μόνο για τον Φορτούνη, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως ο παίκτης αρέσει και βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Ο Στέφανο Λουξόρο αναφέρθηκε για το εάν ήρθε αποκλειστικά στην Ελλάδα για να δει από κοντά αγωνιζόμενο, τον Κώστα Φορτούνη: «Όχι, δεν ήρθα στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον Φορτούνη. Ωστόσο, σίγουρα θα του ρίξω μια ματιά (σ.σ. γέλια)… Ήρθα απλώς να δω έναν σπουδαίο αγώνα. Αυτό είναι όλο. Στην Ελλάδα, έχετε φαγωθεί με τη Γιουβέντους και αν τελικά θα πάρει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή».

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψη του, για τον άσο του Αστέρα Τρίπολης: «Ο Φορτούνης σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Για το αν η Γιουβέντους ενδιαφέρεται και επίσημα για την απόκτηση του, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ είμαι ένας απλός σκάουτερ και τίποτα παραπάνω…».

Για την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, σχολίασε: «Τελευταία δεν την έχω παρακολουθήσει όπως παλιότερα. Κάποτε, την έβλεπα πιο συχνά. Ο αντίπαλος της σήμερα είναι η Γερμανία, η οποία διαθέτει μεγάλη ποιότητα σ’ αυτές τις κατηγορίες. Θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να “τσεκάρω” δύο πολύ μεγάλες ομάδες».

Τέλος, όταν τον ρωτήσαμε για το εάν η Γιουβέντους πέραν του Φορτούνη όπως ακούγεται και γράφεται συνέχεια, ενδιαφέρεται και για άλλους παίκτες, κυρίως Έλληνες, απάντησε: «Η Γιουβέντους παρακολουθεί όλη την Ευρώπη. Κυρίως, παίκτες που έχουν πολύ μεγάλη προοπτική για το μέλλον. Αν υπάρχουν και Έλληνες, τότε μας ενδιαφέρουν».

Πηγή: sport-fm.gr