Με άλλο ένα «όπλο» στη διάθεσή του θα υποδεχθεί την Skoda Ξάνθη την Κυριακή ο Ολυμπιακός, για την 21η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ισπανός ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» την Παρασκευή και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στους Ακρίτες.

Εκτός από τον Ριέρα, «ετοιμοπόλεμος» είναι και ο Ντουντού, ο οποίος ωστόσο πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει την Κυριακή. Από την πλευρά, εκτός αποστολής θα τεθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αφού και σήμερα έκανε θεραπεία. Ο Έλληνας αμυντικός, ακόμα κι αν προπονηθεί κανονικά το Σάββατο, δεν πρόκειται να επιλεγεί από τον Βαλβέρδε, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στα παιχνίδια που ακολουθούν. Τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο συνέχισαν και σήμερα οι Ουρτάδο και Ν.Παπαδόπουλος αντίστοιχα, με τον πρώτο να αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό από Δευτέρα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην Τούμπα την Τετάρτη έκαναν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 10:30 και ακολούθως παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα παραστούν στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12:30, στο χώρο που βρίσκεται έξω από την Θύρα 17 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Πηγή: sportfm.gr