Έτοιμος να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, σύμφωνα με όσα γράφει ιστοσελίδα από τη Σερβία.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα έγραφαν συνεχώς για δανεισμό του 24χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ στην ομάδα του Βελιγραδίου, τελικά όμως η σεζόν άρχισε και ο ίδιος παραμένει στον Πειραιά. Για πόσο ακόμη όμως;

Σύμφωνα με το meridiansport όχι για πολύ, αφού σε σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Πετρούσεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα, με τη μορφή δανεισμού πάντα.

Η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στη δράση έχει ως αποτέλεσμα να έχει περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής για τον Πετρούσεφ, τον οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβγαλε πριν λίγες μέρες από την 7άδα των ξένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League, με τον παίκτη να προβληματίζεται για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Έτσι, με τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να θέλει οπωσδήποτε ψηλό μετά τον τραυματισμό του Τζόελ Μπολομπόι, οι Σέρβοι είναι (σχεδόν) σίγουροι ότι αυτός θα είναι ο Πετρούσεφ.