Το όνομα του Φίλιπ Πετρούσεφ για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα συνδέθηκε με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά η αλήθεια είναι ότι θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, αφού τόσο ο μάνατζερ του όσο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διέψευσαν τα ΜΜΕ της Σερβίας.

Αυτή τη φορά ήταν το sportske.net αυτό που αναφέρθηκε στον Πετρούσεφ, γράφοντας ότι υπάρχει συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό όμως δεν ισχύει και αρχικά το διέψευσε ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, λέγοντας πως «δυστυχώς όλες οι πληροφορίες για ενίσχυση ομάδων της EuroLeague του Βελιγραδίου, που εμφανίστηκαν σήμερα, είναι εντελώς λανθασμένες. Καμία συμφωνία δεν υπάρχει και δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση εδώ και δύο εβδομάδες».

Το θέμα δεν έκλεισε εκεί, όμως, αφού στο σχετικό μεταγραφικό σενάριο αναφέρθηκε και ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, λέγοντας τα εξής…

«Σέβομαι τη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους. Η δουλειά σας είναι πολύ σημαντική γιατί μεταφέρετε τα νέα στον κόσμο. Η δημοσιογραφία πάντα βοηθάει για να βγει η αλήθεια προς τα έξω. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι που μεταφέρουν ειδήσεις που είναι σκέτα ψέματα! Τη στιγμή μάλιστα που είμαστε στο 3-0. Δόξα τω Θεώ, είναι μειοψηφία και δεν μπορεί να βλάψει εντελώς το επάγγελμά σας. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ψάχνουμε να προσθέσουμε κανέναν παίκτη».