Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Χαβιέρ Ριμπάλτα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου τα είπαν για περίπου τέσσερις ώρες με τον Ματίας Αλμέιδα.

Την Τετάρτη (9/10) ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν στα Σπάτα για να παρουσιάσει στην ομάδα τον Ριμπάλτα ως τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου και μία μέρα μετά οι δυο τους ήταν και πάλι εκεί και μάλιστα για πολλές ώρες.

Οι Ηλιόπουλος και Ριμπάλτα πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και τα είπαν αναλυτικά για όλα τα θέματα με τον Αλμέιδα, με τον πρόεδρο να ζητάει να λυθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο τα όποια ζητήματα υπάρχουν στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με νέο διευθυντή ποδοσφαίρου πλέον και μάλιστα πολύ έμπειρο αφού έχει δουλέψει σε κάποια από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη, όπως η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ένωση θέλει να περάσει σιγά-σιγά σε ένα νέο επίπεδο και οι Ηλιόπουλος, Ριμπάλτα, Αλμέιδα συζήτησαν και για το πώς θα γίνει αυτό.

Από εκεί και πέρα, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ, ο Μπρούνο Άλβες θα έχει νέο ρόλο πλέον και συγκεκριμένο από αθλητικός διευθυντής γίνεται Στρατηγικός Σύμβουλος και Πρέσβης της ΑΕΚ.