Βαρύ είναι το κλίμα στην Κάλιαρι και γενικά στο ιταλικό ποδόσφαιρο και ο λόγος είναι ο θάνατος του 43χρονου παλαίμαχου παίκτη Αντρέα Καπόνε, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Γέννημα-θρέμμα της Κάλιαρι, μπορεί να μην υπήρξε μεγάλη κλάση ως ποδοσφαιριστής, ήταν όμως ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς και στους ανθρώπους της ομάδας. Η είδηση, επομένως, του θανάτου του, ειδικά από τη στιγμή που δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, έχει σοκάρει τους πάντες στη Σαρδηνία.

Ο Καπόνε ήταν με φίλους του σε ένα ξενοδοχείο του Κάλιαρι το βράδυ του Σαββάτου (28/9) για ένα πάρτι και αποφάσισε να περάσει εκεί, σε ένα δωμάτιο, τη νύχτα, η οποία τελικά ήταν η τελευταία της ζωής του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (29/9) έχοντας ένα χτύπημα στο κεφάλι, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ένα από τα σενάρια που παίζουν να είναι αυτό της κατάρρευσης, με συνέπεια να χτυπήσει στο κεφάλι του.

Όπως και να έχει, η αστυνομία έχει ήδη αρχίσει έρευνα, ενώ όλοι στην Κάλιαρι περιμένουν να δουν τι θα πει και ο ιατροδικαστής.