Με τον Νους να μπαίνει ως αλλαγή και να πετυχαίνει δύο γκολ, ο ΟΦΗ μετέτρεψε το 0-1 του Παναιτωλικού σε 2-1 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες, όπως αναμενόταν, παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ στο 18′ με τον Μαϊντέβατς που πήγε την πάσα του Ρόα και απέφυγε και τον Χριστογεώργο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με την έναρξη του δεύτερου ο Τραϊανός Δέλλας προχώρησε σε αλλαγές για τους γηπεδούχους. Ένας εκ των παικτών που μπήκαν ήταν ο Νους, ο οποίος τελικά εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή, αφού έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Το πρώτο, για το 1-1, ήρθε στο 59′, όταν ο Σαλσέδο γέμισε, ο Μπρεσάν πήρε την κεφαλιά και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε από κοντά.

Στη συνέχεια, στο 71′, μετά την ωραία σέντρα του Μπάκιτς ο Νους σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με καρφωτή κεφαλιά, γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον ΟΦΗ να παίρνει έτσι το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Αμπάντα, Χριστόπουλος, Μπρεσάν, Καραχάλιος (46’ Μπαΐνοβιτς), Κουτεντάκης, Μπάκτις (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Ριέρα (46’ Σενγκέλια), Αποστολάκης (46’ Νους), Σαλσέδο (85’ Γιούνγκ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Σιέλης (76’ Ντίας), Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας, Νικολάου, Κοντούρης (57’ λ.τρ. Λιάβας), Λουίς, Λαχούντ (65’ Φακούντος Πέρες), Ρόα (76’ Μπουζούκης), Μαϊντέβατς (76’ Λομόνακο).