Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Γαλατασαράι για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Στο πλαίσιο του ελέγχου των πούλμαν με τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» από την τουρκική αστυνομία, οι Αρχές της γείτονος κατέσχεσαν από μέσα τις σημαίες τόσο της Ελλάδας όσο και της Μακεδονίας.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν θα είναι μόνοι τους στην Κωνσταντινούπολη, αφού θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 2.000 οπαδούς, οι οποίοι, ωστόσο, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα είδαν την τουρκική αστυνομία να τους παίρνει όσες σημαίες είχαν, είτε της Ελλάδας είτε της Μακεδονίας (με το αστέρι της Βεργίνας).

Συγκεκριμένα, στον πρώτο έλεγχο που έγινε στα πούλμαν με τους έλληνες οπαδούς, καθώς προσέγγιζαν την Κωνσταντινούπολη, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κατασχέσουν όλες τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας, με τη δικαιολογία ότι θα μπορούσαν να θεωρηθούν προκλητικές για τους οπαδούς της Γαλατά. Μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πάντως θα πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά και ειδικά κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει τιμωρία από την UEFA, η οποία είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για την ύπαρξη ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες.