Με… ήρωα τον Γκάμπια στο 89ο λεπτό η Μίλαν πήρε με 2-1 το ντέρμπι με την Ίντερ για την 5η αγωνιστική της Serie A και την έπιασε στους 8 βαθμούς, ελπίζοντας ότι το κλίμα θα αλλάξει πλέον.

Οι «ροσονέρι» άρχισαν άσχημα τη σεζόν και υπήρχε ήδη έντονη κριτική προς όλους, με τους πρωταθλητές «νερατζούρι», από την άλλη πλευρά, να είναι πιο ήρεμοι και να έχουν έξι συνεχόμενες νίκες σε ντέρμπι. Οι περισσότεροι, επομένως, περίμεναν την 7η αλλά τελικά δεν έγινε έτσι…

Στο 10′ ο Πούλισικ με τρομερό σλάλομ και πλασέ έκανε το 0-1 για τη Μίλαν, η οποία μπήκε καλύτερα στο ντέρμπι και προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό στη συνέχεια.

Η Ίντερ, όμως, κατάφερε να αντιδράσει και στο 28′ έκανε το 1-1 με τον Ντιμάρκο, ο οποίος πήρε την πάσα του Λαουτάρο και με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μενιάν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, στο δεύτερο όμως οι «ροσονέρι» πατούσαν καλύτερα, έδειχναν να το πιστεύουν περισσότερο, είχαν ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ και τελικά το πέτυχαν στο 89′ με κεφαλιά του αμυντικού Γκάμπια μετά την εκτέλεση φάουλ του Ράιντερς, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 και πιάνοντας τους «νερατζούρι» στους 8 βαθμούς.