Ο Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες μέρες αφού είναι και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού πλέον και η προσαρμογή του έχει ήδη αρχίσει και πάει καλά αν κρίνουμε όχι μόνο από τις δηλώσεις του αλλά και από τη… γνωριμία του με το σουβλάκι.

Ο Γάλλος γκαρντ ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε επισήμως από τους «ερυθρόλευκους» πριν λίγα 24ωρα και δείχνει έτοιμος να μπει από νωρίς στο κλίμα δοκιμάζοντας το σουβλάκι. Και αφού το δοκίμασε, το αποθέωσε κιόλας με την ανάρτησή του στο Twitter.

«Αυτό ήταν απίστευτο», έγραψε ο Φουρνιέ, ο οποίος, από εκεί και πέρα, με δηλώσεις του στο γαλλικό RMC Sport αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο επέλεξε να επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Ήθελα ακόμα να ζήσω μεγάλες στιγμές και ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όταν έκανα προετοιμασία με τη Γαλλία, υπήρχαν επαφές με ομάδες του NBA, αλλά επέλεξα τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Γάλλος γκαρντ και πρόσθεσε: «Ο Κολέ είναι ο μοναδικός προπονητής που γνώρισα στην εθνική Γαλλίας. Δεν μου έκανε έκπληξη αποχώρησή του. Τον ευχαρίστησα για τα καλά χρόνια. Περιμένω τον επόμενο που θα έρθει».