Η Ταγέρες αποκλείστηκε στο κύπελλο Αργεντινής από τη Μπόκα Τζούνιορς στη διαδικασία των πέναλτι έχοντας έντονα παράπονα από τη διαιτησία και μετά τη λήξη ο πρόεδρός της έκανε… ντου με όπλο στα αποδυτήρια απειλώντας τον ρέφερι.

Συγκεκριμένα, η Ταγέρες ήταν μπροστά στο σκορ αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με ένα γκολ που αμφισβήτησε, θεωρώντας ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ πριν τελικά καταλήξει στα δίχτυα. Παρά τις διαμαρτυρίες, πάντως, το γκολ μέτρησε τελικά και το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Μπόκα επικράτησε και πήρε την πρόκριση.

Έτσι, ο πρόεδρος της Ταγέρες, Αντρέ Φάσι, μπήκε έξαλλος στα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί και σύμφωνα με τον αργεντίνικο Τύπο είχε μαζί του όπλο και απείλησε τον ρέφερι του αγώνα. Στον χώρο, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, επικράτησε πανικός και η συνέχεια θα δοθεί πλέον στα δικαστήρια.

Ο πρόεδρος της Ταγέρες τόνισε πως θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του διαιτητή ισχυριζόμενος πως αυτός του επιτέθηκε πρώτος, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να περιμένει όλες τις εκθέσεις για να πάρει τις αποφάσεις της.