Ένα από τα θέματα για τα οποία ρωτήθηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Εβάν Φουρνιέ ήταν αυτό του γηπέδου, για να απαντήσουν ότι ο Ολυμπιακός δεν απειλεί, δεν εκβιάζει και περιμένει να γίνει το δίκαιο.

Οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρόλευκων» ήταν φυσικά στην επίσημη παρουσίαση του Γάλλου γκαρντ και τοποθετήθηκαν για διάφορα θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν και αυτό του γηπέδου, δίνοντας τις απαντήσεις τους.

«Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Είναι κάτι το οποίο είναι εκτός λογικής. Το αναλύσαμε, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Οι συζητήσεις γίνονται 3.5 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το γήπεδο και έχει τρομακτικό πλεονέκτημα δεκάδων εκατομμυρίων. Και αύριο να το πάρει ο Ολυμπιακός θέλει μια διετία για να γίνουν κάποιες κινήσεις.

Θα δείτε ήδη κάποιες αλλαγές ενώ θα γίνονται και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω η Κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει. Λέτε ότι δεν πιέζουμε, κάποιοι βρίζουν. Δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε, περιμένουμε να γίνει το δίκαιο και το σωστό έστω και με κάποια τρομακτική καθυστέρηση», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στη συνέχεια μίλησε και ο Παναγιώτης.

«Δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή. Από τότε που πήγαμε στον Ολυμπιακό χάνουμε χρήματα. Έχουμε 15 χρόνια τις μετοχές. Η σκέψη μας είναι να δυναμώνει πάντα η ομάδα και να γίνεται το καλύτερο δυνατό. Όταν το επιτρέπουν οι συγκυρίες κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Δεν επηρεάζει αυτό ότι δεν έχουμε δικό μας γήπεδο. Αν είχαμε θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Είμαστε και τη φετινή σεζόν αναγκασμένοι να παίξουμε σε περιβάλλον αθέμιτου ανταγωνισμού όταν ο αντίπαλός σου έχει 20 εκατομμύρια έσοδα. Όμως θα παλέψουμε. Γι’ αυτό ήρθε αυτός ο παικταράς».