Ο Εβάν Φουρνιέ είναι ο νέος σταρ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τη μεταγραφή του να έχει προκαλέσει στις τάξεις των φιλάθλων όπως φάνηκε και με την αποθεωτική υποδοχή που του επιφύλαξαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Τετάρτης (4/9).

Ο 31χρονος Γάλλος γκαρντ, ο οποίος από το 2012 ήταν στο ΝΒΑ έχοντας αγωνιστεί σε Ντένβερ Νάγκετς, Ορλάντο Μάτζικ, Μπόστον Σέλτικς, Νιου Γιορκ Νικς και Ντιτρόιτ Πίστονς, είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή όχι μόνο των «ερυθρόλευκων» αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ συνολικά αυτό το καλοκαίρι, οπότε ο ενθουσιασμός είναι δικαιολογημένος.

Ενθουσιασμός που φάνηκε και από την παρουσία των οπαδών στο αεροδρόμιο το βράδυ της Τετάρτης για να υποδεχθούν τον Φουρνιέ, ο οποίος έφτασε με μικρή καθυστέρηση. Η προσγείωση αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 23:15 αλλά τελικά έγινε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

Αυτό, όμως, δεν επηρέασε σε τίποτα τους φίλους του Ολυμπιακού που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα με τα συνθήματά τους, περιμένοντας να αποθεώσουν για πρώτη φορά από κοντά τον νέο σταρ της ομάδας τους.