Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον στα χέρια του την οικοδομική άδεια για να προχωρήσει στην κατασκευή του νέου του γηπέδου στον Βοτανικό και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στάθηκε στις εργασίες που έχουν γίνει και τόνισε ότι τώρα το έργο θα προχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας μίλησε στο OPEN και ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν και αυτό του νέου γηπέδου των «πράσινων», λέγοντας τα εξής…

«Προχωράμε με πολύ μεγάλα έργα όπως ο Βοτανικός, όπου ήταν ένας σκουπιδότοπος και πάμε να κάνουμε μία πολύ μεγάλη ανάπλαση. Πηγαίνετε να δείτε πώς ήταν με την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου ο Βοτανικός και πώς είναι τώρα. Θα δείτε ακριβώς ποιοι έλεγαν λόγια και ποιοι προχωράνε. Το είχαν κάνει σκουπιδότοπο. Μάλιστα εκεί που έπρεπε να φτιαχτεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όταν εγώ ανέλαβα υπήρχε ένας λόφος δέκα μέτρα σκουπίδια.

Και γύρω – γύρω εκεί που έπρεπε να φτιαχτεί το γήπεδο, υπήρχαν έντεκα κτίρια που δεν είχαν καν γκρεμιστεί. Και η τάχα δεδομένη χρηματοδότηση, όχι απλά δεν ήταν δεδομένη, αλλά δεν είχε γίνει καν πρόσκληση από το Υπουργείο. Η πρόσκληση έγινε τον Φεβρουάριο και η τελική έγκριση τον Ιούνιο. Το λέω αυτό γιατί δεκαπέντε χρόνια τώρα ακούμε για τον Βοτανικό και τώρα θα προχωρήσει».