Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Πιο αναλυτικά, ο ΠΑΟΚ, μετά την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό όπου έκανε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, υποδέχεται στο δεύτερο συνεχόμενο ματς στην Τούμπα τον Παναιτωλικό με τον Λουτσέσκου να περιμένει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας του, καθώς έχει δει λάθη και προβλήματα παρά τις νίκες. Όπως συνηθίζει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις και έγινε και στην πρεμιέρα, αναμένεται να κάνει και πάλι ροτέισον Ρουμάνος προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα χάνοντας από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ξεκίνησε με πίεση τη σεζόν και θέλει να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Λεβαδειακό πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη. Αυτή τη φορά οι «πράσινοι» θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό της.

Ο Αλόνσο δέχθηκε κριτική για το εκτεταμένο ροτέισον στην πρεμιέρα, αλλά η ομάδα του έδωσε τη μάχη με τη Λανς το βράδυ της Πέμπτης για το Κόνφερενς Λιγκ και αναμένεται να κάνει και πάλι αλλαγές. Εκτός είναι ο τιμωρημένος μέσος Ζέκα, ενώ στην ομάδα έχει μπει και ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ Πελίστρι.

Τέλος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης που έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλει ανάλογη συνέχεια αξιοποιώντας την έδρα του, απέναντι στον Βόλο που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.

To σημερινό πρόγραμμα
19:00 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
20:30 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
21:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Αύριο, Δευτέρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γ. Καραϊσκάκης (20:30) την Καλλιθέα.