Το ΟΑΚΑ θα έχει νέα μορφή από τη νέα σεζόν αφού έχουν αρχίσει τα έργα που ήθελε να κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για παράνομη και επικίνδυνη είσοδο ατόμων και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Με τους οπαδούς να ανυπομονούν για να δουν οτιδήποτε από την πορεία των εργασιών, το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο παράνομης εισόδου ατόμων προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες ή βίντεο και να τα μοιραστούν στη συνέχεια στο διαδίκτυο, με την ΚΑΕ να παίρνει θέση μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης…

«Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα παράνομης εισόδου στον χώρο του ΟΑΚΑ ατόμων μη δικαιομένων εισόδου στο γήπεδο, οι οποίοι βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εργασίες που διεξάγονται και τις διοχετεύουν στο διαδίκτυο, εκμεταλλευόμενοι τη “δίψα” των φιλάθλων μας.

Πέραν από παράνομη, η είσοδος σε ένα εργοτάξιο είναι και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα όποιου εισέρχεται σε αυτό χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Σε περίπτωση επανάληψης του συγκεκριμένου φαινομένου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της».