Μπορεί να μην έχουμε δράση στο μπάσκετ και η έναρξη της νέας σεζόν να αργεί ακόμη, παρ’ όλα αυτά ο αθλητικός δικαστής είχε να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μετά τις καταγγελίες, οι οποίες τελικά απορρίφθηκαν, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά των αδελφών Αγγελόπουλων επειδή κατά την επίσημη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ είχαν πει πως «η παραχώρηση του ΟΑΚΑ είναι κλασική περίπτωση δημιουργίας συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Η παραχώρηση έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο».

Οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, από την άλλη πλευρά, είχαν προχωρήσει σε καταγγελία λόγω μιας ανάρτησης του Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μια ανάρτηση στην οποία έλεγε: ««Μόνο αποσπάσματα είχα διαβάσει. Κάθισα όμως και είδα το video που μου στείλανε. Θα πω το εξής: τόσα χρόνια έχοντας ακούσει για τα φατούρα στον Μωραϊτη κάθε μέρα, έχοντας ακούσει για τις δυσκολίες μέσα στο ίδιο το σπίτι για το πως μεγαλώσατε, έλεγα εντάξει ρε παιδιά δεν πειράζει.

Αυτά τα παιδιά στερούνται αγάπης και συνέχεια σας έδινα το χέρι φιλίας. Αλλά τώρα κατάλαβα πως είσαστε κομπλεξικά, κακά, πολύ κακά, με πολύ κακία άνθρωποι με αυτά τα οποία λέτε. Ένα θα σας πω: θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας. Τίποτα άλλο».

Ο αθλητικός δικαστής, λοιπόν, απέρριψε τις εκατέρωθεν καταγγελίες, με τις σχετικές αποφάσεις να αναφέρουν τα εξής…

«117/20-8-2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απορρίπτεται η υπ’ αριθ. πρωτ. 145/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) κατά: 1) του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και 2) της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).

116/20-8-2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απορρίπτεται η υπ’ αριθ. πρωτ. 144/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) κατά των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ)».